top of page

12, 13 i 14 de gener

20230718_1145362.jpg

Calçotango 2024

Calçotango és una trobada de tango diferent pensada únicament perquè la gent gaudeixi.


· Que cuida la paritat i la dimensió perquè tothom balli.

· Que combina el tango amb visites, tasts de vins, la gastronomia local mediterrània i la divertida i típica Calçotada. A Calçotango no només es balla, i això fa que la gent es conegui i faci amics.

· Que ofereix diferents milonges (les de divendres i dissabte nit amb sopar piscolabis a la Sala Kursaal de Valls, una milonga vermut al carrer el dissabte al migdia, la milonga de la Calçotada al restaurant el diumenge a la tarda i una milonga after i clandestina per als més atrevits el diumenge a la nit a l'hotel).

· Que té un cartell amb grans musicalitzadors: Mikel Rodríguez, Antonio Miguel, Susana Rebolledo, Juan Manuel Rodríguez, Ana Zamora i Ángel Pérez.


En aquesta desena edició vine a conèixer l'Experiència Castellera (les torres humanes) visitant un museu interactiu recent inaugurat i espectacular que et farà conèixer aquesta tradició centenària; gaudeix d'una milonga-vermut a la plaça davant del museu, degusta el menjar tradicional mediterrani al Restaurant La Licorella. Diumenge gaudeix d´un tast de vins locals que han guanyat premis internacionals al bonic Celler Modernista de Nulles i gaudeix de l´experiència de la Calçotada al Restaurant Masia del Pla (tornem al restaurant de sempre). Hi haurà servei d'autobús per a qui ho necessiti.

A causa del gran nombre d'activitats que s'ofereixen, es pot participar del Pack complet o de milonges o activitats soltes, sempre amb inscripció prèvia.

Què vols saber...

Calçotango en Imatges

Us deixem unes imatges de l'anterior edició de Calçotango!

bottom of page