PORTADA_WEB.jpg

Un any més guadirem de l'excelent musicalizació d'un Dj molt especial per a nosaltres, i a qui tenim molt apreci.

Ha tingut entre altres mestres, noms reconeguts mundialment com Damià Boggio, Gabi Soda, Marcelo Rojas ...
Ha musicalitzat en les millors milongues de Barcelona, BIO Tango, La Yumba, La Pantera, Gratalonga, La Yapa, Dos Trece, Casino de Barcelona, Aquelarre, Tango Estació ... a part
d'alguna internacional com Sant Sylvestre de
Cap d'Any a Rolle.
Dj de Festivals com Sitges, Benidorm,

Barcelona Tango Meeting, Tarratangueando

o el mateix Calçotango en els anys precedents.

 

Aquilino G. Lorente

Segons ens explica Aquilino, en la seva opinió la forma de posar             música pot ser diferent depenent de diversos factors.
       Cal tenir en compte els costums sobre música del lloc, el nivell de          ball, l'edat mitjana dels milongueros, i fins i tot si és estiu o                   hivern.
         Però a més si està equilibrada la quantitat entre homes i dones.
          El que podria condicionar la durada de les tandes, fent-les més           curtes si el desequilibri fos més gran.
          Cal musicar perquè es ball i es gaudeixi, encara que moltes                    vegades siguin tangos més escoltats. Hem de fugir de                                     sibaritismes i apostes noves, però pesades i avorrides.                                       Encara que tinguem tandes preparades per a una                                 milonga haurem d'estar atents al nivell d'acceptació                           i entusiasme de la sala, modificant sobre la marxa

les nostres tandes previstes.

Tampoc hem de caure en la rutina posant tantes seguides del mateix ritme tant si és melòdic com rítmic.
Hauríem combinar les tandes amb certa afinitat entre les peces, època, ritme, cantor, to.
Després d'això estaria el propi estil del Dj, en el meu cas busco emocionar i apassionar, combino tandes romàntiques, amb altres de més passió i energia i altres més melòdiques entre altres rítmiques.
Depenent dels assistents no oblido a la Guàrdia Vella i fins i tot el canyengue.
Intento que sempre estiguin presents D'Arienzo, Di Sarli, Troilo, Pugliese, després en la següent línia, Biagi, Tanturi, Calo, D'Angelis, d'Agostino, Canaro, Típica Victor, Rodriguez, Fresedo ...
Després Donato, Demare, Malerba, Laurens, Lomuto, De Car ...
També aposto per orquestres actuals com el Sextet milonguer, Sol Tango, La Juan D'Arienzo ...

ARMANDO1.jpg

Armando Godino

​Armando sempre ha estat d'una manera o una altra relacionat amb el món del ball, i d'uns anys cap aquí més concretament amb el món del Tango Argentí.

Va arribar a tenir el seu propi local on era l'encarregat de seleccionar i posar la música.

També va estar durant un període de 4 anys davant de la secció musical i contractació d'orquestres en una de les millors sales de ball de saló de Madrid, "La Rosa".

Des de fa uns 13 anys gaudim de la seva presència en l'ambient tanguero i a les milongues de Madrid. Ha musicalitzat 4 trobades, i de tant en tant, como diu ell mateix, organitza i musicalitza una milonga.

També es freqüent trobar-lo musicalizant per l'associació Tangoneón de Madrid

Per ell és un hobby, i per a nosaltres un luxe poder comptar amb ell. És un excel·lent musicalitzador i una gran persona.

ANA-ANGEL.png

Ana i Ángel Bailepasión

Tenir a Ana i Ángel és tenir a dos musicalizatdors en un. Tenen una gran experiència musicalitzant, i sincerament creiem que tenen el "do" de saber adaptar-se i posar la música més adequada per a qualsevol públic, milonga i lloc. Un plaer poder gaudir-ne en aquesta edició de Calçotango no

només per la seva proximitat i amistat, sinó per la seva gran professionalitat, que els situa entre els millors musicalizadors.

Segons ens expliquen:

Des de fa més de 10 anys musicalitzem la nostra milonga setmanal a Tarragona (Milonga de l'Ateneu), així com els esdeveniments d'estiu a Alcover, algunes milongues a Barcelona i en diferents festivals i trobades. Dia a dia estudiem i investiguem les orquestres de tango de totes les èpoques per oferir als ballarins el millor en cada moment, amb so de qualitat i bona selecció. Objectiu: sempre la pista plena.