top of page
Flyer-2023_CAT.jpg

Benvinguts a Calçotango 2023

Un cop més Tango 2.0 us proposa un original cap de setmana "gastro-tanguero" a la terra del calçot.

Com a novetats, aquest any farem les milongues de divendres i dissabte a la nit a una sala espectacular de ball de 280 metres quadrats a 10 minuts de l'hotel i ampliem les hores de milonga fins a un total de 20. A més, s'oferirà un piscolabis durant les milongues de la nit i hi haurà servei d'autobus per a qui ho necessiti.

Els musicalitzadors de l'esdeveniment seran: Susana Rebolledo (Saragossa), Don Diego (França), Toni Martínez (València), Ana y Ángel Bailepasión (Tarragona) i Antonio Miguel Sanz (Saragossa).

Aquesta edició coneixerem el Port de Tarragona. Visitarem el museu del port, molt nou i interactiu que ens mostrarà la història del port a través del temps, la vida als molls, els tipus de pesca, les activitats esportives, etc. També es farà un recorregut en Golondrina i posteriorment gaudirem d'una milonga-vermut a l'aire lliure al barri pescador del Serrallo. Seguidament dinarem al Restaurant de cuina marinera del Club Nàutic. Diumenge tindrem una interessant visita a La Casa del Vermut Padró, que inclourà un tast de 4 vermuts i posteriorment ens desplaçarem fins al restaurant El Tast de l'Hotel Class per degustar la típica Calçotada. A la mateixa sala es farà la posterior milonga de la tarda. Pels més atrevits, a la nit celebrarem la ja tradicional milonga “After”.

JA PODEU CONSULTAR PROGRAMA D'AQUESTA EDICIÓ!!!

 

Com l'any passat l'allotjament serà a l'Hotel Class-Valls. Encara que donarem altres opcions d'allotjament, així com qui vulgui només activitats soltes.

Ens acompanyaran...

I també estaràn amb nosaltres... M & J

“M i J” neix per la seva gran passió al Tango, com a professors i ballarins des de fa més de 14 anys, han començat una nova experiència al món de la moda tanguera amb la venda de sabates marca Flabella.

PUBLI.jpg
LOGO.jpg
PUBLI1.jpg
bottom of page