Flyer-2023_CAT.jpg

Benvinguts a Calçotango 2023

Un cop més Tango 2.0 us proposa un original cap de setmana "gastro-tanguero" a la terra del calçot.

Com a novetats, aquest any farem les milongues de divendres i dissabte a la nit a una sala espectacular de ball de 280 metres quadrats a 10 minuts de l'hotel i ampliem les hores de milonga fins a un total de 20. A més, s'oferirà un piscolabis durant les milongues de la nit i hi haurà servei d'autobus per a qui ho necessiti.

Els musicalitzadors de l'esdeveniment seran: Susana Rebolledo (Saragossa), Don Diego (França), Toni Martínez (València), Ana y Ángel Bailepasión (Tarragona) i Antonio Miguel Sanz (Saragossa).

Aquesta edició coneixerem el Port de Tarragona. Visitarem el museu del port, molt nou i interactiu que ens mostrarà la història del port a través del temps, la vida als molls, els tipus de pesca, les activitats esportives, etc. També es farà un recorregut en Golondrina i posteriorment gaudirem d'una milonga-vermut a l'aire lliure al barri pescador del Serrallo. Seguidament dinarem al Restaurant de cuina marinera del Club Nàutic. Diumenge tindrem una interessant visita a La Casa del Vermut Padró, que inclourà un tast de 4 vermuts i posteriorment ens desplaçarem fins al restaurant El Tast de l'Hotel Class per degustar la típica Calçotada. A la mateixa sala es farà la posterior milonga de la tarda. Pels més atrevits, a la nit celebrarem la ja tradicional milonga “After”.

JA PODEU CONSULTAR PROGRAMA D'AQUESTA EDICIÓ!!!

 

Com l'any passat l'allotjament serà a l'Hotel Class-Valls. Encara que donarem altres opcions d'allotjament, així com qui vulgui només activitats soltes.

Ens acompanyaran...

I també estaràn amb nosaltres... M & J

“M i J” neix per la seva gran passió al Tango, com a professors i ballarins des de fa més de 14 anys, han començat una nova experiència al món de la moda tanguera amb la venda de sabates marca Flabella.

PUBLI.jpg
LOGO.jpg
PUBLI1.jpg