catr.jpg

A causa de la situació actual de contagis i les noves restriccions a Catalunya ens veiem obligats a variar les dates del Calçotango.

Benvinguts a Calçotango 2022

Un cop més Tango 2.0 us proposa un original cap de setmana "gastro-tanguero" a la terra del calçot. Aquest any ens fa il·lusió que conegueu la Casa Navàs a Reus, La Casa Navàs és, per la singularitat, un dels millors exemples del Modernisme a nivell europeu.

Construïda entre el 1901 i el 1908 per l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner i el decorador Gaspar Homar, és l'única obra modernista d'Europa que ha arribat fins avui tal com es va estrenar.

L'edifici el va encarregar Joaquim Navàs, un ric comerciant de teixits, a Domènech i Montaner. La petició tenia un pressupost sense límits, per això esdevingués una de les obres més luxoses de l'arquitecte barceloní.

JA PODEU CONSULTAR PROGRAMA D'AQUESTA EDICIÓ!!!

 

Tan el sopar i milonga del divendres nit com la del dissabte nit tindràn lloc en el mateix Hotel Class-Valls, per tal de que els assistents a la trobada tinguin més comoditat al no haver de desplaçar-se.

En el desplaçament a Reus, l'organització oferirà un servei opcional de bus.

MiguelCAT.jpg

I també estaràn amb nosaltres... M & J

“M i J” neix per la seva gran passió al Tango, com a professors i ballarins des de fa més de 14 anys, han començat una nova experiència al món de la moda tanguera amb la venda de sabates marca Flabella.

PUBLI.jpg
LOGO.jpg
PUBLI1.jpg

MESURES COVID

A causa de la situació especial en què vivim, prendrem totes les mesures de seguretat i higiene possibles per garantir el benestar de tots.

  • Se sol·licitarà en recollir acreditació la presentació certificat vacunació Covid (o si no n'hi ha test antígens màxim 48 h abans)

  • Control de temperatura a l´entrada de la sala

  • Ús de màscara i altres mesures higièniques recomanades (o normativa vigent en aquell moment)

  • L´organització es reservarà Dret d´Admissió